Yogarum  - yoga i tradition av T Krishnamacharya -

Länkar

True wealth lives in the heart.

What are we seeking,
TKV Desikachar

Här är en lista på väredefulla länkar:

khyf.net
Krishnmacharya healing and yoga foundation. Här kan du finna mer information om yoga och om organisationen för traditionen som yogarum representerar.

yogaskolan.se
Yogaskolan bedriver verksamhet i Östersund, Karlstad, Stockholm, men även i andra delar av världen. Här finner du information om deras verksamhet.

yogasol.se
Ida Nissle är certifierad enligt KHYF. Här finner du information om hennes verksamhet i Stockholm.

harmoniyoga.se
Lena Elander är certifierad enligt KHYF. Här finns information om hennes verksamhet med veckokurser men även hennes samarbete med Selma Spa i Sunne.

heladigyoga.se  
Agneta Persevall undervisar yoga, hon är certifierad enligt KHYF, men har även verksamhet såsom massage och kinesiologi. Hennes verksamhet finns i Bromma, Stockholm.

rumforyoga.dinstudio.se
Lena Johansson undervisar yoga i Prostgårdslagårn i Torsby, Ingmårs hembygdsgård Sunne och Lia Bhg Kongsvinger. Lena är certifierad enligt KHYF.

Yoga akademien.se
Helena Karlsson är certifierad yogalärare enligt KHYF. Bedriver verksamhet i närheten av Karlstad, men arrangerar även yoga-resor till Indien.

Yogakarlskoga.se
Rose-Marie och Annika undervisar yoga i Karlskoga. Båda certifierade enligt KHYF.

andetaget.com
Annika Ullman arbetar dels som distriktssköterska, men även med yogaundervisning. Hon finns på Orust och i Uddervalla. Certifierad enligt KHYF.